Du och din autopilot!

Har ni varit med om att man ibland bara gör utan att veta varför. T ex om man är ute och kör bil och plötsligt kommer man på sig med att köra till ett helt annat ställe än vad man hade tänkt sig, för att man ofta brukar köra dit. Man har satt på autopiloten och gör det man brukar göra utan att riktigt veta varför.

Frågan är om vi vill att autopilopten ska bestämma vad vi ska göra, känna och tänka. Om man blir mer medveten om sina handlingar, sina tankar och känslor så vinner man inte bara ett bättre resultat utan plötsligt så öppnar du dina ögon, hjärta och hjärna. Du vet vad du ser, vad du känner och vad du tänker och det ger dig större självinsikt och självkänsla. Vi vill inte stå där med skägget i brevlådan och säga – Hamnade jag här, hur gick det till? Utan bli mer medveten om vad du ser, hör och känner, det är då DU lever ditt liv inte via autopiloten!