MER FYSIK börjar ta form!

Samarbetet med Din FYSIK och MER ab börjar verkligen nu ta form.

MER ab och Din Fysik har arbetat med att utveckla hälsa hos människor på olika sätt under lång tid. I dagens samhälle finns ett behov som MER FYSIK fyller. Unga som gamla, män som kvinnor lever idag ett stressigt liv med högt tempo och aldrig tidigare har människor mått så dåligt i både knopp och kropp, trots att trender och mode fokuserar på träning och hälsa. Hur kommer det sig? MER FYSIK ser hälsa ur ett holistiskt perspektiv. Hälsa handlar inte bara om en muskel eller magrutor eller om mål och uppmärksamhetsträning eller om LCHF eller andra dieter. Hälsa handlar om att skapa en hel människa inifrån och ut, där både inre och yttre krafter balanserar.

MER FYSIK utvecklar jaget, laget och företaget och arbetar i fyra moduler som alla samverkar med varandra; glad, tyst, energi och aktiv. Vilken näring behöver du för att uppnå balans?

MER FYSIK ser alltid till dig som individ och skräddarsyr efter dina behov.

Det viktigast för oss är att du får resultat!