Nu bär det av mot Stockholm!

Den 1/5 blir det att packa bilen med tavlor, föreläsning, lust och energi för att ställa ut mina bilder och föreläsa om Växtkraft. Ser verkligen fram emot detta då platsen är oerhört bekant och kär för mig. Under några år så bodde jag på denna fantastisk plats norr om Stockholm som heter Torsåker. Det var här jag för första gången bekantade mig med Näktergalen. Så fantasiskt den sjöng i skogarna runt sjön som ligger i anslutning till denna vackra plats och gör säkert fortfarande. Det var faktiskt under den här tiden som jag började måla så det känns i hjärtat att återvända.

Växtkraft kan innebära många saker, inre och yttre växtkraft. En person som arbetar med yttre växtkraft är Lisa som äger, The Nut House där jag kommer att ha min föreläsning.

The Nut House är en trädgård med ett mysigt café och trädgårdsbutik inrymt i det som en gång var Torsåkers slotts trädgårdsmästeri. Med anor från en svunnen tid bygger de upp en grönskande oas för dagens trädgårdsälskare och dig som söker ro och en vacker miljö.

Deras ambition är att bygga en plats för möten med alla sinnen och årstider. Besök gärna deras sida www.lisa.se.

Inre växtkraft handlar om vad du gör för att  växa som människa. Vad du föder din växtkraft med i form av tankar, känslor, attityder och handlingar.

Fakta:

Föreläsning: ”Att vilja, göra och vara” En föreläsning om äkta  växtkraft.

Plats: The Nut House, Torsåker utanför Stockholm

Dag & tid: 3 maj kl 17.00

Bokning: www.lisa.se

Uställning: ”Växtkraft”

Plats: Torsåker Säteri

Period: 1-12 maj