Ditt mentala ”jag” behöver också träning!

dreamstime_s_19299432[1]

Träning, vad tänker du på då? Just, fysisk träning, eller hur? Kanske ser du dig själv joggandes ute i skogen eller kanske ligger du i bänkpress med svett i pannan och pressar stången upp mot taket. Det är träning! Jag ska inte säga emot dig, för visst är det träning. Men det finns en träning som vi är lite slarviga med idag och det är den mentala träningen.

När tränande du dig mentalt sist? Eller tänker du …… – Äh det går inte att lära en gammal hund sitta, jag är som jag är, det är bara att acceptera.  – Jag är ju född sådan här, jag är en negativ person, så är det bara.  Men är det så då tror ni?

Det låter så fint när vi säger, men var dig själv bara. Du är som du är. Men tänk om vi är vår egen värsta fiende, ska vi låta oss få vara det då? Är det hälsosamt? Är det inte egentligen lika ohälsosamt som att väga för mycket med för dålig kondition.

Du kan träna dig mentalt lika bra som träna dig kroppsligt. Det tar tid, det kräver uppoffring men du får resultat. Med mental träning trimmar du din förmågor, du  lär dig tycka om dig själv, få ut det bästa av dig och då får du resultat både i kropp och själ.

Hur vill du vara? Vad vill du skapa? Om allt var möjligt vad skulle du då vilja vara?

Ge dig själv de bästa förutsättningar, det är du värd!!