Idrott & Unga

  29 mars 009 29 mars 010 29 mars 011   

Talanger behöver näring

Att vara ung och duktig inom en idrott är roligt. Oavsett vilken gren, eller vad det gäller, är framgång något som lockar oss människor. Fast ibland har medaljen en baksida…

Tuffa krav, förväntningar och stor press vilar ofta på den yngre idrottande generationen. Unga idag är starka individer, uppvuxna i ett samhälle med högt tempo, snabba resultat, stor konkurrens och många ideal. Förändringar går fort och det är en mängd olika pusselbitar som ska sammanfogas för att livet ska fungera. Och att bli lite vilsen, tappa bort sig själv och känna negativa tankar är snarare regel än undantag. Men det finns hjälp att få för att ekvationen ska gå ihop.

MER ab hjälper unga mot framgång och balans

Lyssnande och medkännande visar vi vägen mot framgång. Med strategiska verktyg, erfarenhet och kompetens vägleder MER ab den enskilda individen framåt mot balans, mental förståelse och inre kontroll. Tankar, känslor och fokus tar form när vi med motivation, engagemang och respekt tar oss an just din situation.

Höger och vänster hjärnhalva är lika viktiga

För att på bästa sätt tillvarata din talang, och ge den näring för att utvecklas och nå resultat, behöver vi ta hänsyn till både mjuka och hårda värden, höger och vänstra hjärnhalva. Genom ett målmedvetet arbete formar vi ramar av möjligheter, steg och steg både ”jaget och laget”. Tillsammans når vi konkreta resultat där du kan se skillnaden.