Metodik & Tjänster

055Iphone 067

 

Från ord till handling – från idé till mätbart resultat

Med målet att skapa en friktionsfri och hälsosam vardag, för såväl enskilda individer som affärsdrivna verksamheter, ökar välmående, tillväxt och lönsamhet. Men det räcker inte att prata, utan med erfarenhet, kunskap, konkreta verktyg och ett stort engagemang, går MER ab från ord till handling. Tydligt, begripligt och effektivt.element_fa¦êrg

Den unika MER-metoden sätter systematiskt fingret på problemet och löser situationen på ett effektivt och resultatinriktat sätt. MER-metoden går att applicera på både enskilda individer företag/organisationer och föreningar. Metoden ger hälsa, effektivitet och resultat en ny dimension.

MER ab möter dig som du är och tillsammans så hittar vi ledaren i dig. Genom beprövade metoder,erfarenheter, verktyg och ett coachande förhållningssätt identifierar vi dina styrkor och  stärker dem ytterligare.

Vi bär alla på unika egenskaper och med rätt vägledning så får vi förståelse för hur vi kan använda dem på bästa sätt, att vi är en viktigt del i det stora livspusslet vi är den del av.

MER arbetar med

> COACHING

> STRESS & FRISKVÅRDSTERAPI

> NLP

> MOTIVERANDE SAMTAL - MI

> DUO- & PARCOACHNING

> MBTI

> EXTENDED DISC

Kontakta Ewa Sjöros–Svensson för detaljerad information om hur just du kan utveckla dig som människa, företag och/eller organisation.

MER tänder lågan, håller lågan vid liv och ser till att lågan inte bränner!