Om MER AB

Våga – växa – vinn!

Livet består av 365 dagar/år. Hur vill du må?

Motivation, engagemang och respekt är grunden för ett lånsiktigt välmående. Men tiden vi lever i, som ständigt uppkopplade och påkopplade, stressar både kropp och själ.  MER-metoden vänder sig till både enskilda individer och företag/organisationer som vill utvecklas och må bättre. När du kontaktar MER ab gör du en lönsam investering – i såväl livskvalitet som kronor och ören.

Omvärldens högt ställda krav och snabba tempo gör att du som människa kan behöva en professionell och trygg axel att luta dig emot. En utomstående som vet vad hon talar om. Med ett professionellt helhetsgrepp och skalbara lösningar når vi tillsammans målet. Som människa ger du dig själv ditt livs bästa gåva, och som företag lägger du grunden för ökad lönsamhet, tillväxt och utveckling.

MER-metoden ger hälsa en ny dimension

Med målet att skapa en fungerande stressfri vardag, för såväl enskilda individer som affärsdrivande verksamheter, ökar både välmående, tillväxt och lönsamhet. Men det räcker inte att prata, utan med erfarenhet, kunskap, konkreta verktyg och ett stort personligt engagemang, går MER ab från ord till handling. Det ger hälsa en ny dimension.

Helhetssyn på livet, arbetet och vardagen

MER ab ger individer styrka och organisationer kraft, energi och lönsam utveckling. Med konsultation och coachning som fokuserar på det friska, och med erfarenhet, motivation och engagemang för ökad hälsa, når vi uppsatta mål.

MER-metodens fokus på bestående förändringar hos bägge hjärnhalvor gör att både kunskap och människor växer. När hjärta och hjärna visar vägen blir resultatet dubbelt så bra. MER ab möter dig precis som du är. Och vi skiljs åt som den du vill vara.

Vill du veta mer? Kontakta konsult- och coach Ewa Sjöros-Svensson.

Konsultation och coaching där kunskap och människor växer.

Praktiska fakta

MER ab finns i en välkomnande och inbjudande miljö på Södra vägen 12 mitt i centrala Kalmar, men arbetar utifrån plats och behov över hela landet.  Har Du svårigheter att komma till oss så kan vi mötas via Skype eller telefon.

Här brinner alltid en låga och ett ljus som vi tänder åt dig. Värmen från ljuset ger dig ljus, lust och trygghet. Energi, kraft och vitalitet. Till MER ab kommer du som är. Och går ut genom dörren som den du vill vara. Tillsammans öppnar vi upp mot en ljusare framtid.

Mobila bilder sommar2012- 416 Mobila bilder sommar2012- 414 Mobila bilder sommar2012- 413

 

 

 

 

 

 

 

För er som kommer med bil finns det gått om P-platser, och för er som väljer tåg eller buss är det gångavstånd ( ca 3 -5 minuter) från järnvägs- och busstation.

Finns det tid över…

Besök gärna anrika Kalmar Slott som stolt ligger vid havets mynning och bevakar vår fina stad.  Kalmar slott omger sig av Slottsparken som inbjuder till vila och återhämtning med ett rikt fågelliv, grönska och vackra planteringar. Här finns även det alltid omtalade och omdiskuterade kontroversiella Kalmar konstmuseum med sin spektakulära arkitektur.

Är du sugen på shopping är det inte långt till Kalmars kärna ”Kvarnholmen” som bjuder på småskalig, mysig shopping och en historisk kulturmiljö utanför ramarna. Här blandas stora affärskedjor och små intima butiker. Kalmar erbjuder även ett spännande restaurangutbud med mat från världens alla hörn och mysiga kaféer.

Läs mer om Kalmar