Medarbetare & Kompetens

IMG_5040 img_3831IMG_5043

 

Ewa Sjöros-Svensson – en sann inspiratör som motiverar, utvecklar och förbättrar.

Mitt personliga ”Det är inte hur du har det utan hur du tar det”. Vilket är ditt? 

Med mod och målmedvetenhet har jag startat, drivit och utvecklat tre olika företag. Min lust och nyfikenhet har lett in mig på vägar som varit både otrampade och vildvuxna. Vägen fram har stundtals varit svår att se, men oavsett vad som skymt sikten har jag alltid på ett fokuserat och målmedvetet sätt tagit mig an uppgiften. Och precis som livet är en berg- och dalbana, är företagandet detsamma. Känner du igen dig? Men i valet av att passivt sitta bredvid på sätet, känns det mycket bättre att vara den som håller i ratten. Här har mitt motto fyllt en viktig funktion. Det har inspirerat och motiverat mig. Den känslans vill jag dela med mig av! Här finns så mycket MER att göra.

Mina dryga 25 år som företagare har givit mig lång erfarenhet av medarbetarskap, ledarskap och förståelse för livets olika villkor. Insikter från flera olika branscher har bidragit till  djup och bred kunskapsplattform. Men framförallt en förståelse för människors olika motivationer och drivkrafter, vad som engagerar, motiverar och respekteras.  På den stabila plattformen har jag utvecklat en unik förmåga och känslighet för det sociala spelet,  vilket är till stor hjälp i mitt arbete som konsult och coach, och viktiga komponenter i den skräddarsydda MER-metoden.

Lite kuriosa på ett personligt plan

 • Född i Stockholm
 • Arbetade i många år i filmbranschen.
 • Varit med i Guldbagge juryn
 • Har häst tillsammans med en vän, är amatörkonstnär och haft ett flertal utställningar, tränar och brinner för hel hälsa.
 • Har varit ambassadör för kvinnligt företagande.

Med en förståelse och empati för andra i samma situation och med hjälp av egna erfarenheter, rätta utbildningar och verktyg har jag som person och MER ab som företag, de resurser och kunskap som behövs för att kunna hjälpa andra.

Ewa har gedigna kunskaper, erfarenheter och formella, godkända utbildningar inom:

 • Coaching
 • Par & DuoCoaching.
 • NLP
 • Stress- och friskvårdsterapi med inriktning på KBT
 • Motiverande samtal, MI
 • Licenserad användare av MBTI och Extended DISC

Ewa är en av Sveriges föreläsare i samtalsmetodik i nätverket PRODIS som arbetar mot dopning i projektet 100 % ren hårdträning.

 

Medarbetare

MER ab är delägare i Smile Hb tillsammans med Lilla Gymmet AB som ägs av Lina Lindström

Vem är Lina? 

Fys- och elittränaren med synen att kroppen är en helhet och att du alltid bör börja utvecklingsprocessen på den nivå där du är just nu. Till vardags coachar hon klienter inom träning, kost och livsstil. Är i grunden utbildad Idrottsvetare och arbetat under flera år som hälsopedagog på ett av Sveriges största företag.  Utbildad sig vidare inom stress, kommunikologi, och elitträning. Andra roller som hör till Lina är projektledare, gymägare och massör.

Du når Lina på 070-212 62 70

Läs mer om Smile http://www.smilesverige.se

MER ab samarbetar med Magic Dressage i deras ridutbildning i form av mental träning för ryttare. 

Läs mer om Magic Dressage http://www.magicdressage.com