Röster om MER

 

rösterom

För oss på MER ab är DU viktigast! Om DU är ett företag, student, privat person eller organisation så behandlar vi alla lika. Som klient är du delaktig och du väljer själv hur aktiv du vill vara och oavsett vem du är, eller varifrån du kommer, är grunden en äkta och genuin kärlek till människans inneboende kraft att växa. Som coach, konsult, föreläsare ger vi allt för dig och med Motivation, Engagemang och Respekt bjuder vi in och välkomnar andra, varandra och allt som lever och växer på vår jord.

 

Några ord från en nöjd förälder efter MER Träning med Ponnylaget Div 1 på Ridklubben Udden.

”Tack för ett jättebra jobb med ryttare och föräldrar! Vi är så tacksamma för den  här möjligheten. Det märktes på barnen att de försökta jobba som du lärt hela dagen! Härligt att se!”

Helena Gren

 

Smile och MER ab samarbete gav frukt i föreläsningen ”Inre & Yttre balans” och under november träffade vi ett antal Systembolags butiker med personal. Ett härligt gäng med lätt till skratt. Underbara ord från ett underbart gäng!

– Spännande, lärorikt, roligt, givande, nytänkande, bekräftande, mycket värdefullt, aha-upplevelser!

– Vilket härligt team ni är!

– Vilken glädje och energi ni ger!

Sabine Grönevik – Systembolaget

 

Vi hade även glädjen att träffa KSRR och deras medarbetare där föreläsningen var en del av deras hälsosatsning. Bra initiativ från en bra arbetsgivare!

”Jag vill tacka dig och Lina för en härlig kväll med många nya insikter. Vi fick mer förståelse för hur allt fungerar och att det med balansen är viktig. Alla jag pratar med tycker att det var jätte bra – ja, himla bra på ett lättsamt och kul sätt! Kanon :-)! Vi har diskuterat många saker vid fikat och de som inte var Med ville veta mer. Återkommer gärna igen!”

Lise-Lotte Carius, KSRR

 

Vad sa Gota Medias ekonomiavdelning efter 3 halvdagars MER grupputveckling med indivuduell MBTI kartläggning?

– MER grupputveckling i sin helhet var mycket bra.

– Jag har fått insikt i mina egna styrkor och svagheter.

– Har fått ökad förståelse för mina arbetskamraters behov och val.

-Respektblocket var extra bra då vi arbetade med gruppens värderingar.

– Ewa är en inspirerande och proffesionell föreläsare.

– MBTI individuella kartläggning och coachning vad toppen bra och gav mig insikter om mig själv.

Yvonne Nilsson – Gota Media AB

 

100 % Ren Träning har anlitat MER ab som föreläsare i Motiverande Samtal vid utbildningar för träningspersonal.

Ewa är en mycket kompetent föreläsare.  Hon engagerar åhörarna på ett inspirerande och bra sätt och är trygg och behaglig att lyssna på. Kort skulle jag beskriva henne som seriös med glimten i ögat.

Karolina Svensson, Processledare dopingförebyggande arbete, Kalmar kommun.

 

En stationschef och en nyanställd biträdande stationschef satsar på att förtkorta ”lära känna” fasen och ge ett gott samarbete de bästa förutsättningar och satsar därför på DuoCoaching. Så här upplevde dem det.

”Duo coachingen var mycket spännande och givande. Vi har fått en möjlighet att klarlägga hur vi är som individer, vad som är viktigt för oss, hur vi ser på oss och vår uppgift. Vi har fått redskap för att sätta relevanta mål och se till att nå de och utvärdera. I företagssynpunkt anser jag att detta ökat lönsamheten, då vi fått tillfälle att analysera vårt arbete objektivt i en neutral miljö. Nu har vi en plan för framtiden och tydliga delmål för att närma oss vår drömstation. Vi har som en större förståelse för våra olika individer och hur vi kan använda oss av varandras styrkor. Lyfta fram våra olikheter och på så sätt bli starkt samspelta ledare till ett tryggt, positivt och stabilt arbetsteam som levererar resultat för bolaget i längden. Ewa är en bra lyssnare som väcker engagemang med sin närvaro och karismatiska utstrålning. Tack för allt du gjort för mig och min personalgrupp”

Micaela Arrhenius, Stationschef på Statoil Mönsterås

 

Härlig feedback från en klient efter MER stresscoaching.

”Du är kanon Ewa! Du har fått mig att se klart och få ordning på min stress.

Jag är för övrigt en positiv människa men med detta engagemang från MER ab och Ewa så är jag än mer positiv och kan se än klarare på många av de tankar jag inte tagit fram tidigare, och så självklara tankar! Ser tidigare nu när stressymptomer börja dyka upp och kan stoppa det i tid.

Kan med varm hand rekommendera detta företag.  Så ett stort TACK! Nu lever jag vidare!”

Jan Holmberg, platschef PEAB Kalmar/Oskarshamn

 

Insikter från en trogen klient.

Ewa har väglett mig många gånger både i min roll som chef och i min roll som privatperson. Hon ställer de tuffa, svåra, utmanande frågorna som gör att jag tänker till och ger mig nya perspektiv.

Jennie Larsson

 

Övriga företag som har anlitat MER ab:

 

Målilla El AB

Tilka Trading AB

Synsam Sverige

Mönsterås Kommun

Kalmar Kommun

Länsstyrelsen i Östergötland

Kristianstad Kommun

Länstyrelsen i Kronoberg

Ridklubben Udden

KSRR

Gota Media

Statoil

Systembolaget

PEAB

Region Jönköping

Nybro Ridklubb

IFK Oskarshamn

IKEA Kalmar

Nybro Företagarförening